Saltul in Tandem cu parasuta

Saltul in tandem cu parasuta este cea mai simpla si cea mai buna alternativa pentru cei care vor sa experimenteze caderea libera si zborul cu parasuta. Oricine cu discernamant poate face acest tip de salt , varsta minima de 16 ani (acordul ambilor parinti la notar) cu o conditie fizica normala, deoarece saltul in tandem se face cu un instructor experimentat.

Saltul in tandem se face cu o parasuta speciala pentru 2 persoane. Hamul pasagerului este atasat de parasuta instructorului care este o parasuta mare speciala de tandem, deoarece instructorul de tandem este responsabil pentru deschiderea parasutei si aterizarea in siguranta. Pregatirea pentru salt dureaza 10-15 minute, dupa completarea documenteler necesare, vei primi un costum de salt. Este deajuns sa vi cu un tricou, un pantalon sport (fie lungi, fie scurti) si incaltaminte usoara sport.

Vei sari de la 3000 de metri, zborul dureaza aproximativ 18-22 minute si vei experimenta aproximativ 35-40 de secunde de cadere libera, urmand apoi zborul cu parasuta pentru cateva minute. Nu uita sa te bucuri de priveliste! pentru aceasta vei primi o pereche de ochelari speciali pentru salt ce rezista la + 200 km/h, daca porti ochelari de vedere folosim ochelari de protechie deasupra celor de vedere.

Avem loc de asteptare cu priveliste catre aerodrom, pentru sustinatorii tai.

Noi zburam Sambata si Duminica.

Suna la 073-7593483 in intervalul 9.00 -17.00, de Luni pana Vineri pentru a-ti programa saltul !

Filmare si Fotografiere

Cel mai mare regret al persoanelor care au facut primul salt in tadem este faptul ca nu au ales filmarea si fotografierea saltului. Filmarile si fotografiile saltului te vor ajuta sa retraiesti experienta saltului in viitor, si apoi este primul salt.

Majoritatea oamenilor fac un singur salt in viata lor. De ce sa nu il salvezi, sa il ai ca pe un suvenir si sa il arati familiei si prietenilor?! Un parasutist profesionist va sari cu tine, el va filma pregatirea saltului, zborul cu avionul, caderea libera si aterizarea. La final vei primi inregistrarea video cu toate etapele importante ale saltului.

Img 7887                   1                 Img 8568

Voucher cadou

Ofera un cadou special prietenilor! Cumpara un voucher cadou pentru saltul in tandem! Suna la 0737593483 pentru achizitie.

Voucherul il vei primi electronic pe e-mail, impreuna cu intructiunile de utilizare al voucherului si alte detalii.

Ne trebuie doar numele persoanei ce urmeaza sa primeasca cadoul sa il putem printa pe voucher.

Voucherul va fii valabil pe intreg parcursul anului si cu posibilitatea de prelungire pentru anul urmator.

 Vaucer Cadou Tandem   Z Et A Rt